Zwem ABC
 
Zwembad Jaspers leidt op voor het Zwem ABC. Het Zwem ABC is gebaseerd op drie uitgangspunten: veiligheid, plezier en toerusting. Het bestaat uit drie nationale zwemdiploma's, A, B en C. De zwemdiploma's A en B zijn waardevolle tussenstapjes, maar wie het zwemdiploma C op zak heeft is een echte vriend van het water geworden. Die kan zich goed redden in moderne zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water.
Kinderen kunnen bij ons starten met zwemlessen vanaf 4 jaar. De beste leeftijd om te beginnen met zwemles is 5 jaar.

Voor het leren zwemmen maken wij gebruik van de Easy Swim Pro (ESP), een nieuw ontwikkeld zwemlessysteem dat in korte tijd veel opgang heeft gemaakt. Het is een nieuw product, waarbij kinderen met behulp van een tweedelig drijfpak op een efficiŽnte, speelse en vooral leuke manier leren zwemmen met als doel het behalen van het A diploma. Het tweedelig drijfpak zorgt voor meer veiligheid, geeft een natuurlijke ligging en biedt kinderen toch onbelemmerde bewegingsvrijheid.

Veel oefeningen worden aangeboden in spelvorm, omdat dat de beste manier is voor jonge kinderen om te leren. Ieder spel heeft zijn bedoeling. In de loop van het ABC-traject blijft plezier natuurlijk belangrijk en worden oefeningen verder uitgebouwd en moeilijker gemaakt.

U kunt de vorderingen van uw kind precies volgen via internet. Als uw kind begint met zwemles krijgt u een persoonlijke toegangscode en wachtwoord waarmee u op https://jaspers.winconsyst.nl/scoremodule kunt zien hoe ver uw kind is.
 
 
Zwembad Jaspers - Jaspersweg 3 - Winterswijk - T: 0543 - 514 691 - E: info@zwembad-jaspers.nl