Informatie zwemlessen
 
Nederland is een waterrijk land. Er is altijd wel een zwembad of recreatieplas in de buurt. Daarom vinden wij het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen.
Bij zwembad Jaspers kunt u uw kind eenmaal per week een uur laten lessen. Wanneer deze lessen gegeven worden kunt u vinden onder het kopje Zwemlestijden.

Kinderen die bij zwembad Jaspers leren zwemmen worden opgeleid voor het Zwem ABC van de Nationale Raad Zwemdiploma's. Meer informatie over dit Zwem ABC en de invulling van de lessen vindt u onder het kopje Zwem ABC.

Is het voor u lastig om wekelijks naar het zwembad te moeten gaan, of is het voor u moeilijk de zwemlessen te combineren met uw werk of zorg? Dan biedt zwembad Jaspers de mogelijkheid om uw kind door de buitenschoolse opvang naar het zwembad te laten brengen. Meer informatie hierover kunt u vinden onder het kopje Zwemles via BSO.

Zwembad Jaspers is gespecialiseerd in spoedcursussen. In de kerst- en zomervakantie kunnen kinderen in twee weken hun A-diploma halen. In de herfst-, voorjaars- en zomervakantie kunnen kinderen in een week hun B of C diploma halen. Meer informatie over spoedcursussen vindt u onder het kopje Spoedcursus.

U kunt uw kind op verschillende manieren opgeven voor zwemles; telefonisch, via internet of door een opgaveformulier in te vullen bij de receptie. Hoe u dit precies kunt doen staat vermeld onder het kopje Inschrijven zwemles.

Natuurlijk kunnen ook volwassenen bij ons leren zwemmen. Meer informatie hierover staat onder het kopje Zwemles voor volwassenen.

Onder het kopje Tarieven kunt u vinden wat de kosten zijn van onze zwemlessen en spoedcursussen.

Als u meer informatie wil of andere vragen heeft kunt u natuurlijk ook bellen met de receptie van zwembad Jaspers. Ons telefoonnummer is: 0543-514691.
 
 
Zwembad Jaspers - Jaspersweg 3 - Winterswijk - T: 0543 - 514 691 - E: info@zwembad-jaspers.nl