Het zwembad
 
Zwembad Jaspers is een zwem-en recreatiebad met verschillende baden en attracties. Tevens biedt zwembad Jaspers een gevarieerd aanbod aan innovatieve (zwem)activiteiten. Hierdoor is er altijd wel wat te beleven voor jong en oud!

Zwembad Jaspers bestaat uit de volgende baden en attracties:
Wedstrijdbad van 25 bij 15 meter met een verstelbare bodem van 0 tot 2 meter. De verstelbare bodem is er over de gehele breedte en 9 meter lengte. De waterdiepte boven de verstelbare bodem is afhankelijk van de soort activiteit op een bepaalde tijd (recreatief, doelgroep, zwemles).
Het recreatiebad is een grillig gevormd bassin van 150 m2, aflopend van 0,30 tot 1,40 meter. Een drijflijn markeert de overgang tussen het voorste gedeelte met diverse spuitinstallaties en het achterste gedeelte (ca. 1 - 1,40 meter) waarin zich een wildwaterkreek en een bruisplateau bevinden.
De whirlpool heeft een doorsnede van 2 meter. De whirlpool grenst aan het recreatiebad, maar deze twee baden worden gescheiden door een muurtje.
Het peuterbad is een zelfstandig bad van 16 m2, gevormd door 2 in elkaar overlopende cirkels. Het peuterbad grenst aan het recreatiebad, maar deze baden worden gescheiden door een muurtje. De waterdiepte in het peuterbad is 0,10 - 0,20 meter. In het peuterbad staat een kleine kinderglijbaan en een schildpad.
In de zwemzaal is een 36 meter lange glijbaan aanwezig met een zelfstandig uitloopbad van 0,30 meter diep.

Wij hopen u een keer te mogen begroeten bij zwembad Jaspers!

 
 
 
Zwembad Jaspers - Jaspersweg 3 - Winterswijk - T: 0543 - 514 691 - E: info@zwembad-jaspers.nl