Aqua Fit in zwembad Jaspers
 
Heeft u een blessure (gehad) en wilt u het sporten weer oppakken of wilt u op een goede en verantwoorde manier werken aan versterking van uw gewrichten? Kom dan eens meedoen aan Aqua Fit bij zwembad Jaspers. Aqua Fit wordt gegeven onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur.

Aqua Fit is een gezonde en leuke manier van trainen in het water, waarbij het gehele lichaam getraind kan worden. Denk hierbij aan armspieren, beenspieren en buikspieren. Kracht en uithoudingsvermogen worden hiermee verbeterd.

Aqua Fit is een training waar gebruik gemaakt wordt van de voordelige eigenschappen van het water. Hierdoor kan er op een optimale en veilige manier getraind worden. Zonder uw gewrichten te zwaar te belasten werkt u aan een betere conditie en sterkere spieren. Om dit te realiseren maken we gebruik van verschillende oefenmaterialen (drijfmiddelen en dumbells). Deze manier van trainen is ideaal voor mensen die hun uithoudingsvermogen en kracht willen verbeteren.

Aqua Fit is uitermate geschikt bij overgewicht, fibromyalgie, reumatische klachten of artrose en bij nek- schouder- en rugklachten. Tevens is deze manier van trainen geschikt voor mensen die (tijdelijk) minder belastbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan revalidatie na een operatie of traumatisch ongeval.

Aqua Fit valt onder groepsactiviteiten. De tarieven voor groepsactiviteiten vindt u hier.

Is uw belangstelling gewekt?

Op de volgende tijden kunt u meedoen aan Aqua Fit:

Dinsdag 09:15 - 10:00 uur
Woensdag 09:00 - 09:45 uur
Vrijdag 10:00 - 10:45 uur en 11:00 - 11:45 uur
 
 
 
Zwembad Jaspers - Jaspersweg 3 - Winterswijk - T: 0543 - 514 691 - E: info@zwembad-jaspers.nl